fun pow

Jag tänkte här med några ord beskriva känslan att åka i djup snö. Svårt att beskriva dock. Men det känns lite som att alla problem är borta, det finns inget att oroa sig för. Förutom när man har munnen öppen och den fylls med snö. Leendet är större än det normalt är. Livsglädjen är hög.
Som sagt, svårt att med några få ord beskriva den känslan som vi faktiskt fick uppleva idag.
Vi har skrivit tidigare om ett offpistområde som heter Delirium Dive. Det är fortfarande stängt. Men. Idag fick jag, Jake och en kompis vid namn Trent tillsammans med coach/guide Casey tillträda detta område. Det är bara vi och skidpatrullen som hittills har fått åka där. Vi fick första spår och glädjeropen var många, förutom då de tystades av snö i munnen. För ja, så djupt var det. Lårdjupt, brant och bara helt fantastiskt. Vi åkte även South Side Chutes som efter en kvarts promenad bjöd på 20 cm orörd snö. Jag är ledsen om mitt liv för tillfället är bättre än din semester. Suck It Up!

Igår åkte jag på roadtrip med Ben och James till Kicking Horse. Jake låg hemma och vilade kroppen. Kicking Horse bjöd inte på drömpuder, men väl blå himmel och fin snö. Vi gjorde några hikes och hittade riktigt bra snö trots att de inte fått snö på ett par dagar. En grym dag, skönt att komma iväg från Sunshine Village och testa något annorlunda.

Snön vräker ner för tillfället och det är jag givetvis glad för, men jag hade varit gladare om jag inte inför sista åket hittade en spricka i mina S7. Inte en vanlig repa på belaget, utan en spricka på kanten. De är nu inne på lagning hos en kille som kan det där med att laga lagg. Han är bäst i byn och tack vare sitt rykte även mycket upptagen. Så jag får åka smala skidor resten av veckan.

In english:

Kicking Horse on tuesday with Ben and James was pretty sick

Delirium Dive today was fucking amazing!

Pictures:


Mitt i Delirium Dive dyker jag upp till ytan för att andas lite


Jake shreddar djupsnö!


Jag fick också åka djupt!


Galaxy chutes nr. 1 - 6, mycket osäker på om alla syns dock. Jag hittar inte här riktigt än.


Trent åker Javahill (eller nåt)


Så här glad var han efter det.


Jake leker runt på klipporna


Sketchy hike i Horse där man fick dra sig upp med hjälp av rep. Lika glad är jag ändå


Hittade en rolig och för dagen oåkt ränna.


Det blir kallt om tänderna när man har kul hela tiden

Jon

Kommentarer
Postat av: Johanna Claar

Härliga bilder. Ni verkar ha det så där äckligt nice. När mamma och pappa hälsar på er så åker jag med några av tjejerna till the big town, Hestra. Dags att testa på högis=)

Ha det bra killar.

Kramar

2011-03-15 @ 11:36:18
URL: http://missclaar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0