where mountain?

Medelhavsvärme. eller varmare än så, tropisk hetta skulle man kanske kunna kalla det. varmt är det. Men härligt skulle jag ändå vilja säga. kan väl hålla med om att 32 grader i skuggan är i överkant, men jag vill ändå inte klaga, det skulle lika väl kunna vara 15 och regn. och hur många hade inte klagat då. Så nu kör vi. av med tröjan. stek. brun (röd) över hela kroppen. drömmen för en som mig som inte ska utomlands i sommar.

fifa world cup har avgjorts. Igår vann Spanien finalen mot Holland. Underbart säger jag. men det säger inte alla. många som höll på holland i finalen. Men jag vet att jag och Johanna Frändén hade Spanien som favoriter redan innan VM började. Grymt skönt dom vann.
Tråkigt nu då, att det är över. Vad ska man göra mellan 13.00 och 22.30. antagligen allt förutom att kolla på fotboll på tv. Det som var så härligt. Man hade en riktigt bra anledning att inte behöva göra mer än att ligga i soffan och njuta av en boll, 22 spelare och en stor grön plan. Och vara arg på domaren.

Har haft en fantastisk helg i Varberg. Sol bad klippor rosévin grillning. Vad mer kan man begära. Kul att hänga med Jacob igen. bra grabb det.

hemma igen. nästan ensam om det. de flesta lämnar för utlandssemester. inte jag. mina pengar sparas till vintern i Kanada. en grym vinter ska det bli. Man kan tydligen inte få allt. då vill jag prioritera vintern. och dessutom tycker jag att svensk sommar är bra sommar. kräver inte så mycket. fast kan kräva lite mer händelser. får kanske åka till kusten i helgen.

Så här bra hade vi det i helgen.









ski better
/jon

RSS 2.0