water

4 trevliga dagar i Oslo, en vecka hemma i småland, och sedan tre fantastiska dagar på Tjörn. Så kan jag summera de två senaste veckorna. Har varit bra dagar. Mycket bra dagar till och med.
På Tjörn firades en episk midsommar. Bra väder, sköna människor och fest. Båtåkande. badande. Läskigt med alla brännmaneter då. Champange drickande. utgång. You name it.
I torsdags. Dagen innan midsommar, fick jag ett awesome-besked angående kommande vinter, som faktiskt är här om 5-6 månader. En vinter som kommer att spenderas i Sunshine Village, Bannf, Ab, Canada! Kan nog varit det mest fantastiska mail jag någonsin fått. "..I am pleased to offer you a place in our team" Huden stramades åt, håret på kroppen reste sig och det var nog nära en tår.
Jag blev så jävla glad rent ut sagt. Lika skönt var det att höra att Jacob också fick jobb där. Så nu har livet tagit fart, inte för att det gick segt innan. Tvärt om. Speciellt två vintarar i Åre med hög awesomeness! Men ändå. nu ska jag ju flytta till andra sidan den stora sjön. prata engelska på heltid och förhoppningsvis få åka i en jävla massa snö.
Så för tillfället sitter jag och kollar flygpriser till Calgary. och jag bara älskar det. förutom priset. Som sällskap har jag Jack Johnson och Joshua Radin, som spelar för mig. Ska även börja kolla lite på lägenheter. Tror dock inte att jag har fattat det än. Men det landar väl så småning om.
Tittar även på lite tatueringar, jag är fruktansvärt sugen på en liten rackare. eller stor. Men det ligger tyvärr lite lågt i prioriteringslistan när det gäller ekonomin. Sommarlov som jag har, pengarna rullar inte in för tillfället vill säga. Men det kommer det också. Jobbade igår då.
Här kommer lite bilder från midsommar, en episk sådan.
Ski Better
/Jon

[Oh-Rey]

saknar. snön folket byn skidåkning torpet bygget roomies dippan hänget balkongen baksidan jobbet kylan förfesterna hissen bahnhof liften examensveckan internskämt skidlärarbankett skidsport dalboms isia pjäxorna broken maxefterkrogen hemsedal BBQatAdrian's lundsrappet prylhets examensplugg sommarfest östraravin skutskjutet










RSS 2.0