Nytt år

Hej allesammans, Nytt år nya möjligheter. Så vad har hänt? Vad kommer hända? och hur känner vi inför detta?

Vi har under det senaste dagarna hunnit jobba mycket vilket är kul för här borta är det ett privilegium och det är många skidlärare som bara får jobba 2 dagar i veckan. Men eftersom jag och jonte har ganska bra utbildning, Jobbar med kidz och är 2 sköna jävla svenskar så kommer vi som det ser ut nu klara oss ganska bra.

Och bara för skojs skull måste jag säga att idag hade jag en härlig heldagsrequest vilket här betyder att man tjänar 30dollar i timmen medans Jonte's kid bajsade på sig. haha förlåt Jonte men du vet vad dom säger om skadeglädje :)

Nyår var ingen flopp men som vanligt inte särskillt speciell heller eller ja vi gick in med inställningen att det som händer händer och valde at inte planera något.
Resultat: En god Köttabit med 2 öl på en lokal resturang och sen några öl till i trevilgt sällskap hos våra kollegor. Sedan blev det till att frysa tårna av sig nere på byn och kolla på fyrverkerier medans polisen gick runnt och konfiskerade folks alcohol, Vilket inte är så konstigt om det inte vore för att dom fulkommligt skiter i att typ alla rökte på på samma ställe. Skum kultur, Eh

Oxfilet, Pepparsås frittar och potatismos. Inte dumt det!

Nyårsdagen, Det nya året kunde inte fått en värre start då tydligen alla iphones väckarklockor krashade när kalendern slog över till 01,01,11 och detta ledde till att jag och Jonte försov oss. Men efter att ha förklarat att det ju faktiskt inte var vårt fel utan någon helt annan så slapp vi undan trubbel. peew

Printscreen på nallen, Det larmet har fortfarande inte ringt.

Det har också hunnit komma lite snö och det var efterlängtat, Jonte har fixat bindningar och vi var ute och åkte lite pow. Detta var för övrigt typ det bästa vi varit med om i våra liv.

Unterteckand

JonReady

Hoppas ni hade ett bra nyår och en bra start på det nya året, Vårat nyårslöfte är att åka mycket skidor att göra det i en härlig miljö och att ta vara på dom bästa åren i våra liv. Vad var ditt?

På återseende
Jake

Kommentarer
Postat av: Mamma Ann

Detta inlägg var mycket efterlängtat av mamma Ann. Vi undrade vad som hänt (oroliga Nej inga nyheter goda nyheter och så var det ju!!!!!). Roligt att höra att ni har jobb även om Jontes upplevelse inte tillhör det roligaste i ert yrke men hoppas det löste sig? Här hemma är det lite klent med mig ärligt talat skittrött på att hosta och vara hängig.Nyårsfesten var kanon hos Hörting med fult ös till 3.00. Men förkylningen gillade inte att jag sket i den men det var det värt! Just nu är pappa och flickorna i Laholm och på onsdag morgon flyger Sussanna i väg ja sedan blir det tomt till i Maj.

Må så gott killar och lev efter ert nyårs löfte!

Kram ANN

2011-01-03 @ 12:44:33
Postat av: Anonym

Härliga bilder. Jonathan hur gick det att hjälpa till med detta intermesso som Jacob tyckte var lite småroligt :) Har det kommit några handskar till dig?

Ni får ha en GOD FORTSÄTTNING på det nya året och va rädda om er. KRAMAR från mamma Lisbeth

2011-01-03 @ 20:50:02
Postat av: Anonym

GOD fortsättning på det nya året grabbar.

Ni kommer säkert få uppleva mycket där borta. Vi hoppas kunna hitta en resa och komma och hälsa på antagligen blir det nog s. mars b.april, skulle vara fantastiskt roligt.Har det dykt upp några handskar? Nu är det tomt här hemma i Hestra, Richard och Johanna har åkt hem till sitt så nu sitter jag och pappa här hemma och myser själva.Kram på er

//Lisbeth

2011-01-03 @ 21:00:31
Postat av: Syrran (Maria)

Hej Goingar!!



God fortsättning=) Som man säger så artigt till alla man träffar här hemma.

Hoppas ni har haft en mysig jul även om jag förstått att ni längtat hem lite...

O att ni hade ett riktigt gott nytt!!

Vi var på värdens dunderfest hos Emelie o det var sjukt kul men du var saknad Jaik. Alla hälsar o e grymt intresserade av hur du har det...

Haha vilken fin julklapp ni hade fått, en liten ugn. Kanon ju=)

Vi kan väl höras på skype nån dag Jaik, jag har äntligen skaffat det.

Saknar dig min älskade bror

Massa kramar

2011-01-03 @ 21:13:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0