Sovmorgon kan bli dyrt!

Här i Kanada jobbar jag och Jonte 4 dagar i veckan, det är kanon och på vår 3 dagars helg brukar vi kunna slappa en dag och sedan åka skidor 2. Denna veckan var det dock lite extra mycket att göra i skidskolan (Eftersom det var Familyday här) så vår chef frågade om inte vi kunde komma in en dag extra (Måndag). Så det gjorde vi.


Aj aj aj...

Det vi inte gjorde var att ändra på våran väckarklocka som vi efter nyårskaoset satt på veckoschema från Torsdag-Söndag. Resultatet av detta var att jonte vaknar 7:49 och säger med lite strässad röst. -Fan va ljust det är...Aj aj. 7 Minuter satt vi i en Taxi och va på väg till berget.
Taxi i Kanada är en rolig historia, Kortmaskiner och sånt har inte kommit hit än. Utan om man ska betala med kort gör dom allt för hand. Tur att det går så fort och allt... Efter att vi hade försökt med ett kanadensiskt Visa utan lycka och han hade manuellt ringt till någon och get mitt och Jontes kort nummer så körde han äntligen! Väl framme skulle han ha alla siffror igen såklart, och när an äntligen var klar frågade han om han kunde lägga på 5 dollar som dricks...Vilket han faktiskt fick, Vi var ju faktiskt i tid till slut! 55 dollar för att kunna sova 1timma och 19 minuter extra. Värt?! :)

Eftersom Familyday är en Röd dag hade vi i alla fall dubbel lön!

"Nearly 60% of Canadians observe a statutory holiday on the third Monday of February. The holiday is called Family Day in three provinces (Alberta, Saskatchewan, and Ontario), Louis Riel Day in Manitoba, and Islander Day in Prince Edward Island. There is no federally-established Family Day."

Nu ska jag till Posten för typ 20de gången och se om mitt Snus har kommit, precis en månad sen det skickades så det kommer säkert vara lite torrt, Men det skiter jag högakningsfullt i just nu!


Kolla va glad denna snubben ser ut att vara!

Under veckan har vi förresten haft riktigt Kanonväder, Goggelbrännan börjar synas och det börjar bli riktigt härligt. Så här såg det ut:


Eagles Creek.


En välförtjänad rast i solen :)


Delerium Dive bombas, Ni kan se snömolnet i mitten om ni tittar noga!


Leka Flygplan, Weehoo.

Hoppas allt är bra där hemma!

På återseende
//Jake

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0