Idag har vi "Köttat" skog

Tjenna allesammans, Man brukar säga att tiden går fort när man har roligt, och denna veckan har sannerligen gått fort det är redan torsdagkväll och nu sitter jag här och utvärderar hur veckan hitentills har varit.

Vi har även idag åkt med vår nya vän Sindre Kvaale och i dag blev det Skog för hela slanten, Vi samlades i backen redan 9 vilket känndes oerhört tidigt efter både en heldag i backen, Puckelklinik med Hemsedals skidskola på kvällen och sen lite party dagen innan.
Vi tog oss upp Roniheisen som tar en längs upp på den topp som ligger längst åt väster i anläggningen. Därifrån fick vi skråa lite och sedan var vi framme vid skogen som Sindre kallade "Orgasmskogen" och det var då sannerligerligen en fin repa där det efter 2 veckor utan snö fortfarande fans orörda mjuka svängar vilket vi uppskattade! Turen avslutades sedan passande presis vid Sindres gård där vi tog "Pratybussen" tillbaka till liftsystemet. Lite Lunch och sedan gjorde vi en favorit i repris och åkte samma repa igen.


Här åkte vi igår den rännan som är mitt på berget kallas "lilla matterhorn"

När vi vid 2 tiden gav upp för dagen var det 5 glada och trötta pojkar som sjönk ner i soffan hemma, Det blev film (Law abinding citizen) som var mycket bra!

Snart var klockan kvart över fem och vi gav oss tillbaka för att se på Hemsedals ski-show som var underhållande, denna veckan var den också lite bättre än vanligt då norska puckel-landslaget var på besök och hoppade, Måste också ge cred till Peppe och Påg för strålande framträdande som maskottar under föreställningen!


Duktiga maskottar! Peppe var uggla och Påg "Gaupe" (lokatt)


Här åker maskottarna lite snow-racer


Norska Puckel gänget var duktiga!



I morron blir det en efterlängtad sovmorgon (vi är ju faktiskt på semester) och i mon blir det afterski för hela slanten då vi tydligen ska besöka alla tre stora afterski ställen på en eftermiddag, Det blir säkert hur bra som hellst!

Hörs lite senare i veckan //jaik

Kommentarer
Postat av: Fam. Larsén

Hallå!!



Vill ni att man ska gå lin och läsa måste ni uppdatera!!!! Vakna grabbar!

2010-02-20 @ 10:50:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0