Pjäxfri dag i Banff!

Tjoho allesammans, Idag har jag och Jonte varit lediga för första gången sen vi anlände här i Banff och det känndes fantastiskt att inte behöva gå upp 6 på morgonen!
Efter att vi ringt till nära och kära där hemma (Fick du inget samtal hade du förmodligen dålig tekning just när vi ringde) gav vi oss ut på stan för lite ärenden. Posten, Banken, Telefonbutiken, Skobutiken och sen åt vi lite Kött, Kastade lite dart följt av sprit inköp!


Converse med extra sula är väll en vintersko?! :) Förlåt mamma!


Tommy's fick sig också ett besök senare under dagen då våra magar började kurra lite, 26 Dollar (175:-) för 2 Steak sandwich och 4 Öl är inte dummt det!


Det blev också lite dart, Som vi börjat lira då det finns överallt. Jonte vann första men det är ju alltid sista matchen som är mest prestige!


På vägen hem tog vi också en vända in på sprit affären där vi köpte lite Öl och varsin T-shirt för 140:-, Och med T-shirten fick vi också varsin flaska Kapten Morgan på köpet, Vilken Deal!


Nu ska vi över till grannarna och dricka lite Öl, Önska oss lycka till :)

På återseende
/Jake

Kommentarer
Postat av: Mamma Ann

Vilken dag killar och maten verkar vara riktig grabbmat eller? TUR DU INTE SKALL UT PÅ VÅRAN ISBANA MED DESSA SKOR JAG LOVAR JAG SKULLE KUNNA TA EN RUNDA PÅ SKRISDSKOR HÄR ÄR SÅÅÅÅÅÅÅ HALT!!!!!!!

Hur gick det hos grannarna var de granna flickor eller pojkar????frågvisa mamma som gillar er inställning till tjejerna!

Kram och trevlig helg

2010-12-17 @ 13:26:01
Postat av: Mamma Ann

Just nu lär jag farmor vi får se om det blir något inlägg!

Spännande om det går ni får se????

Kram från ANN

2010-12-17 @ 15:24:14
Postat av: Farmor Iréne

Kram från Farmor

2010-12-17 @ 15:24:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0