Think Big!

Godkväll got folk! Dom två senaste dagarna har varit fullspeckade och tuffa. Jag har rest till Canmore och fixat mitt SIN (Social insurance number) och äntligen fått mitt staff pass. Vi har letat boende som galningar då vi inte stod ut på det hostel som skidskolan av någon andledning kallar säsongsboende... och det är nu med stor glädje som jag kan skriva att vi både hittat och flyttat in i vårt nya boende. Det är samma Bed and breakfast som jonte bodde första veckan och eftersom dom tyckte vi verkade som två "bra" killar så erbjöd dom oss att bo här permanent :)

Det kommer vara klart dyrare och vi har inget kök här men efter att jag spenderat en timme på det supermarket som ligger nära har vi kommit fram till att vi kan klara oss med en micro och en kyl. Lunchen i staff cafet kostar trots allt bara 4 dollar (28kr).

Vi ska införskaffa lite saker dock:
En vattenkokare till nudlar och Te.
En brödkniv
En skärbräda
2 Tallrikar
Lite bestick
2 Glas
Diskborste
Diskmedel
Diskställ (Diska på toan funkar) eller..? :)

I skidskolan har det också varit fullt upp med att skriva på massa papper om hur vi måste förstå att om vi gör något fel som att komma orakad till jobbet kan leda till att dom skickar hem oss igen. Sen är det chockerande hur allt handlar om att inte bli stämd här borta. "Du får inte" startar 90% av det vi får reda på. En lek som vi ofta gjorde i Sverige på rullbandet var till exeplel olaglig här :P

Det är också roligt att se hur stort allt är här borta, Idag fick bussen som tar oss mellan Banff och jobbet i Sunshine stanna för ett tåg och det var 135 vagnar långt vilket är helt sjukt...8 minuter vi aldrig kommer få tillbaka :)

Här kommer avslutningsvis lite bilder på vårt gammla boende och sen på det nya! Känns skönt att äntligen kunna packa upp väskorna!!!!


Jonte precis innan vi säger hejdå till vårt "Rum"


Råtthålet, Kommer inte sakna doften, Imman på rutorna eller smutset!


En trött Men glad Jonte!


Barkalanchers! Vänner style.


Detta är bara halva gadroben!


På återseende
// Jake

Kommentarer
Postat av: Ida Sjöstrand

Hej hopp snopp! Va roligt att läsa eran blogg! Skönt att ni fick ett nytt boende det andra verkadeju inte alltför lyxigt! Ska bli kul att se hur det går att leva en säsong utan spis! :-) men man kan göra super mycket mat i micron tom sockerkaka! Sen kan man ju göra mat på kaffebryggaren :-) var en tjej i ett studentboebde som gjorde det o skrev en kokbok. Så ni kmrnog inte svälta ihjäl!

Kramar!

2010-12-09 @ 09:40:13
URL: http://Agape2011.wordpress.com
Postat av: Johanna Claar

Hej grabbar=)

Grattis till nya lyan. Vad skönt!! Ser mycket trevligare ut. Hoppas ni har det bra!! Va rädda om er!

Kram

2010-12-09 @ 16:37:37
URL: http://missclaar.blogg.se/
Postat av: Jake

Tack Johanna! Jag ska ta hand om jonte, Lovar :)



Och Ida kul att du gillar läsningen, Vi kanske ska skaffa en kaffekokare då :) Men du vet ju att jag gillar mackor och Oboy så svälta kommer jag inte!

2010-12-10 @ 01:23:13
URL: http://skiersright.blogg.se/
Postat av: Maria "syrran"

Tja Killar!!

Hoppas ni mår bra o njuter av livet på andra sidan jordklotet=)

Hahaha snacka om råtthål...kul o ha så litet att man knappt kan vända sig om o så skidor o en massa packning på det. Men det nya stället ser ju sjukt nice ut!! Jaik visste du att man till o med kan koka macaroner i micron, o lite bacon på det så e det klart!!

Kul att ni har det så bra, ni verkar vara ett skönt par du o Jonte. Haha grattis till att det är så mycket goa brudar förresten. Kanske kan va bra för dig o vila lite, hemma e du ju för f.... förföljd av alla tjejer som vill hänga med charmiga Jaik=)

Nu börjar det närma sig jul o jag har min sista tenta på Tis. Ska bli sååå skönt med lov.

Ta hand om dig älsklingen min och hälsa Jonte också.

Massa pussar o kramar

2010-12-16 @ 18:33:42
Postat av: Pontus

Haha... gillade ju er sleep-in-closet! Men nya stället verkar ju klockrent. Tipset är en toaster, så kokar ni makaronerna i vattenkokaren och steker bacon i toastern, eller fiskpinnar i brödrosten (om ni köper en sådan också såklart). Mycket som går om man bara vill. Längtar till att komma dit och kolla in stället live. Håll er vid liv så länge!

2010-12-17 @ 09:34:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0