Delirium dive

Hej allesammans där hemma, Hoppas ni har det bra och att ni firat Lucia ordentligt, Att ni följer Julkalendern (Som är bra detta året eller?) Här borta börjar vi allt mer komma in i den Kanadensiska rytmen, Engelskan börjar flyta på riktigt bra faktiskt, Även fast man nu måst bestämma sig om man ska ha en Amerikansk, Kanadensisk, Brittisk, Nya Zeeländsk eller Austrailensisk dialekt, Kommer nog bli en härlig blandnng dock :)

Roligast hitils är Nya Zeeländarna som säger
We got heeps of snow = We got loads of snow
Im a wee bit tired = Im a little blit tired.
Och kanadensarna som säger eeeh efter varje mening. typ : Great skiing today, eeeh
Jag och Jonte har redan börjat överandvända eeeh :)

Vi har nu börjat träffa alla som jobbar med oss på sunshine då vi var i någon form av isolerad karantän första vekan och träffade egentligen ingen av dom som varit här mer än ett år, Finns ganska många sköna snubbar faktiskt och vi var just ute och firade Kyle en av instruktörerna som idag fyllde 27. Trevlig kille och riktigt duktig skidåkare, Han bröt för typ 2 månader sen sitt lårben dock så har inte åkt skidor med han än och just nu går han istället runt med en käpp, Och jag och Jonte försöker envist lära han att gå som Dr. House. Går sådär :P

Idag har vi också åkt skidor för första gången "På riktigt" Då det inte var något bokat och vi kunde åka hela dagen. Det hade under natten kommit typ 10Cm på dom 30 Cm som kommit under helgen och det fortsatte under stora delar av dagen då vi fick riktigt bra åkning på ett berg utan turister! Jag fick testa mina nya skidor och dom får bra betyg såhär långt, Jontes har fortfarande ingen bindning dock så han åkte på sina pistskidor, Hihi.

Vi har också i dagarna fått ett kul meddelande då vi har gått från Canadian Level 2 till Level 3, Efter att vi ifågasatt varför vi som sveriges högst utbildade respektive näst högst bara skulle vara en level 2 här i Kanada och efter att Colleen (vår chef) Sett oss åka skidor och efter att hon dubbelkollat detta fick vi en härlig medvinds puff, Då vi nu kommer tjäna 3 dollar (21kr) mer i timmen, hoppa upp ganska mycket i ranking (Sjukt system) och få möjligheten att lära ut i Delirium dive vilket kan bli sjukt kul!!


Delirium dive hittar du i mitten, Inte öppet än men lite till snö så kan det se ut som på bilden under en bra dag :)


Cant wait!

Sist men inte minst har vi idag också träffat Lina, Som vi gick skidlärarlinjen med. Hon och hennes pojkvänn Rickard kommer att bo i Revelstoke som inte är allt för lång borta från oss och jag och Jonte ska se till at åka dit och åka lite lagg med dom.

På återseende
// Jake

Kommentarer
Postat av: Mamma Ann

Hej på er!

Det är så roligt och uppskattat att ni skriver till oss hemma i julmyset. Ett stort tack till dig Jon som lagt in alla de fina bilderna man kan nog inte fatta vilka vidder ni har runt er!Idag -13 grader snö och sol. Imorgon hotar de med mycket snö och vind och 0 grader känns märkligt nu. Men den som lever får se!

När du frågar om adventskalendern är den bedrövlig även om Maria och Susanna gillar den men inte mina på förskolan. Den är vidrig full med stress och fördomar!

Imorgon är det julfest på jobbet och på fredag skall vi vuxna på julbord på kvällen KRYSS I TAKET!

Ert boende ser ju jätte fint ut och nu med tanke på att ni fick högre lön Grattis funkar lite dyrare hyra eller??? Det andra boendet hade en mus tyckt varit för trångt.

Jag är hemma imorgon efter 15.00 och kommer försöka prata med dig på datorn skall bli jätte roligt!

Annars föberder vi oss inför en mysig jul som verkar bli vit. Har ni fått koll på hur ni skall jobba och fira jul?

10000000 kramar MAMMA

2010-12-15 @ 19:17:23
Postat av: Jake

Hej Mor, Jag kommer ge mg själv en sovmorgon imon och då tänkte jag ringa runt lite. Så jag hör av mig vid 15:00 er tid! Härligt att ni fortfarande har vinter! och ta det lugnt på Julfesten :)



Ann skrev:

"Ert boende ser ju jätte fint ut och nu med tanke på att ni fick högre lön Grattis funkar lite dyrare hyra eller??? Det andra boendet hade en mus tyckt

varit för trångt."



Boendet är bra, Jävligt kallt på morgonen bara, Och det gör inte det lättare att gå upp 6:00 på morgonen! Men ja allt är bättre än det vi bodde i innan som inte jag tycker att man ska kunna kalla för boende ens!



Ja det var skönt med lite högre lön det behöver vi :)

Saknar er, Men vi hörs i morgon!

2010-12-16 @ 02:28:13
URL: http://skiersright.blogg.se/
Postat av: Syrrans bästis Malin

Heej! Skitkul att läsa eran blogg, och följa med om allt ni gör!

Jag och susanna skickar våran blogglänk när vi fixat den så ni kan hänga med på den också.

Ha det gott!

2010-12-16 @ 14:49:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0