Blogg

Nu har vi fått Internet, och då tänkte vi på tvåan (Erik, Jaik, Jonte) att vi skulle skapa en blogg. Så att ni som vill, och orkar, bry er om hur vi har det en vinter som skidlärare i Åre.


Kommentarer
Postat av: Mamma Ann Bengtsson

Hej alla tre skidlärare!

Oj vad det var mysigt att läsa om vad ni gör och inte gör.Så mycket har inte Jacob berättat för mig om sina två tidigare år men bättre sent änn aldrig.Ni verkar ju trivas med tillvaron och ha det jätte mysigt även om ni har lite kalla fossingar och gröna näsor som apititretare!!!!!Van förskollärare vet vad hon talar om. Nu vill jag bara tacka för en rolig stund och hoppas att ni njuter av livet.

Kramisar mossan ANN

2010-01-07 @ 18:57:39
Postat av: Mamma Bengtsson

Hej på er snö det har vi gott om här nere i Åsa men den är nu stenhård efter gårdagens tö! Hoppas ni får mer snö så det blir lite roligare åkning för er.

Veckan har hemma har rört sig runt Flickorna i Indien som haft försvunna ryggsäckar. Det är ju ryggsäckar de planerat inehållet i sedan jul så det var mycket de saknade ni vet ju hur flickor är eller????? Men i morse kom äntligen SMSet med glädjande besked att ryggsäckarna var hos dem och de dansade i korriodoren så tur är nog att de flyger till Goa i dag för sol och bad.

Nu får vi gå över till att hålla tummarna för provet och att ni får mer snö.

Från mamma och pappa i Åsa till er tre i Åre kommer nu massor med kramar.

2010-01-28 @ 12:27:58
Postat av: Mamma Ann Bengtsson

Hej tur det finns en kille av er tre som gillar att skriva! Från en mamma i Åsa som tycker det är skoj att läsa men var är bilderna Jacob du påpekade väll det för lillsyrran eller???

Ni som vill ha snö komiskt är att jag inte höll på att komma hem från jobbet idag snön vräker ja vräker ner!!!! Undra om jag kommer till jobbet imorgon kunde inte ta mig upp för backen till garaget och pappa typiskt i Umeå. Så nu vet ni det men nu tycker jag ni kan ta och få snö för jag börjar tröttna på detta bökiga liv vi är ej vana så det så!!!Annars allt bra här förutom snökaos som sagt.

Nästa gång Jacob blir det bilder och lite text av dig så lovar jag hålla tummarna krampaktigt!

Kram på er från mamma ANN

2010-02-02 @ 18:05:05
Postat av: Mamma Ann Bengtsson

Hej!

Kul att det hände något på er sida ni verkar ha det skoj!

Men vad är det ni åker det är ju inte skidbackar utan väggar kan det vara någon njutning. Men ni resonerar väll här dör vi lyckliga eller?????

Att Jacob sov 15 timmar förundrar inte mig alls har ni inte märkt hans sömnbehov innan och det kan han tillfredställa över allt!!!!!orättvist!!!!

Hur länge är ni kvar i Norge och kör nu försiktigt hem och rätt väg!

Alla hjärtans dags hälsningar från ett kallt Åsa idag -16 när jag körde till jobbet och strålande sol och 0 på dagen UNDERBART!

ANN

2010-02-11 @ 19:20:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0